Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@13:05:20 GMT

طراحان لباس، نیازمند حمایت

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۴۳۹۰۸

طراحان لباس، نیازمند حمایت

ایسنا/زنجان یک طراح لباس گفت: طراحان‌ مد و لباس نیازمند حمایت هستند.

ارتقای مهارت‌های فردی و اجتماعی جوانان و نیز استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت‌های عظیم نیروی جوان، مستعد و تحصیل‌کرده کشور در راستای تحقق توسعه پایدار فرهنگی، آموزشی، اجتماعی، ورزشی، کارآفرینی و اشتغال، یکی از اهداف تفاهم‌نامه منعقده بین وزارت ورزش ‌و جوانان و جهاددانشگاهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا، مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی زنجان (منش)، موضوعاتی از قبیل مشارکت در برگزاری نشست‌های تخصصی، همایش‌ها، سمینارها، کارگاه‌ها، دوره‌های آموزشی، فرهنگی، کارآفرینی و اشتغال، همچنین استفاده از توانمندی‌های علمی، تخصصی و تجربیات جهاددانشگاهی را در راستای اهداف و برنامه‌های توسعه‌ای حوزه جوانان بر عهده دارد.

برگزاری کارگاه‌ها و رویدادهای آموزشی کارآفرینی و مهارت‌های کسب و کار ویژه جوانان علاقه‌مند به کارآفرینی در حوزه‌های مختلف از قبیل رویداد «تازه‌شو» یکی از این برنامه‌های تدوین شده است.

یک طراح لباس عروس در این دیدار با بیان اینکه برای ورود به این رشته، آموزش‌ها را به صورت استاد - شاگردی آغاز کرده و ۳۵ سال است که در این عرصه فعالیت می‌کنم، اظهار کرد: با توجه به اینکه محیط کار استاد - شاگردی بود، آموزش‌ها را سریع‌تر یاد گرفتم.

عصمت محمدی با بیان اینکه بعد از مدتی از ورود به دنیای کار، تصمیم به آموزش خیاطی به علاقه‌مندان این حوزه گرفتم، یادآور شد: ۲۷ سال است که آموزش‌های لازم این حوزه را به کارآموزان ارائه می‌دهم که ثمره این آموزش‌ها  ۲۵۰ کار آموز با ۵۰ کارگاه فعال است.

این کارآفرین با ارائه توضیحی درباره نحوه ورود خود به بازار کار طراحی لباس عروس، اضافه کرد: با توجه به این که برای لباس‌های مجلسی مشتری داشتیم، گروه سه نفره با کارآموزان تشکیل دادیم و شروع کردیم به یادگیری و آموزش‌های لازم این حوزه که با تکمیل این آموزش‌ها در کشور ترکیه وارد بازار کار این رشته شدم.

وی با بیان اینکه در کنار لباس عروس از دیگر حوزه‌های خیاطی نیز غفلت نکرده‌ایم، متذکر شد: با توجه به اینکه خیاطی هنر - صنعت است در کنار لباس عروس تمامی حیطه‌ها را نیز تحت پوشش قرار دادیم و در حال حاضر در حوزه لباس عروس صاحب سبک هستیم.

محمدی با اضافه کردن این مطلب که صادرات کارها از چشم‌اندازهای پیش روی ادامه کارمان است، تاکید کرد: به همین دلیل تعداد کارآموزان را در زنجان افزایش داده و آموزش‌ها با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

این کارآفرین با تاکید بر این که از اینکه این شغل را انتخاب کرده‌ام پشیمان نیستم، تصریح کرد: خیاطی از رشته‌هایی است که تنها به تجربه ختم نمی‌شود، بلکه در کنار آن باید آموزش‌های علمی لازم را نیز بیاموزند.

وی با تاکید بر اینکه ثبت‌نام در مرکز آموزشی علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی سبب جهش کاری من شد، ادامه داد: آموزش از ارکانی است که می‌تواند در رقابت در این حوزه موثر باشد.

این کارآفرین با تاکید بر اینکه دوخت لباس عروس تنها مختص بانوان نیست و آقایان نیز می‌توانند در این حوزه فعال باشند، ادامه داد: بیشتر علاقه‌مندان این حوزه سرپرستان خانوار هستند که از این طریق می‌توانند به منبع درآمدی پایدار دست پیدا کنند.

محمدی با بیان اینکه شرط اول هر شغلی علاقه است، اذعان کرد: در کنار علاقه و استعداد باید آموزش‌های به‌روز نیز با جدیت دنبال شود.

این طراح لباس، با یادآوری اینکه خیاطی کاری است که نیاز به سرمایه اولیه آنچنانی ندارد و از این رو وارد شدن به این عرصه می‌تواند برای علاقه‌مندان جذاب باشد، تصریح کرد: کارآموزان پس از ۳۰ جلسه مقدماتی و ۳۰ جلسه ژورنال می‌توانند کار خود را آغاز کنند.

محمدی، به‌روزرسانی، یادگیری و مطالعه را لازمه رقابت در بازار طراحی مد و لباس عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه خیاطی از حوزه‌ای است که با توجه به عوض شدن مدها مدام در حال تغییر است، به همین خاطر با مطالعه و یادگیری مداوم باید تلاش کنیم از بازارهای جهانی عقب نیفتیم.

وی با اشاره به اینکه برای دوخت لباس عروس هزینه‌ها از ۴ تا ۱۵ میلیون تومان متفاوت است، گفت: این هزینه‌ها بسته به سلیقه مشتری و نیز پارچه و سنگ‌هایی که استفاده می‌شود می‌تواند تغییر یابد.

این طراح لباس، با تاکید بر ضرورت حمایت از فعالان این رشته، یادآور شد: اگر حمایت‌های لازم از کارآفرینان رشته خیاطی وجود داشته باشد، می‌توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم اما متاسفانه در برهه فعلی همین حمایت نکردن‌ها سبب شده که حرکت کارها به صورت لاک‌پشتی باشد.

وی با تاکید بر اینکه داشتن کارگاه مجهز یکی از نیازهای شغلی ما است، عنوان کرد: در حال حاضر ما مکانی برای فعالیت نداریم و در کارگاه فنی و حرفه‌ای مشغول به کار هستیم.

این کارآفرین زنجانی با یادآوری اینکه علاقه‌مندان برای یادگیری می‌توانند به فنی‌ و حرفه‌ای الزهرا (س) و کارگاه شخصی در اراضی پایین کوه مراجعه کنند، بیان کرد: در جهاددانشگاهی نیز آموزش زنان خانوار را دنبال کرده و پشتیبان مشاغل خانگی این حوزه هستیم.

محمدی با توضیح این مطلب که آموزش لباس عروس در ۱۰ جلسه و به صورت کاملاً رایگان انجام می‌شود، اظهار کرد: پس از اتمام کارها دو ماه کارورزی نیز لازمه آموزش‌ها است.

این کارآفرین با تاکید بر ضرورت برندسازی کارها برای رقابت در بازارهای جهانی، خاطرنشان کرد: برندسازی از کارهایی است که می‌تواند منجر به معرفی هنر ایرانیان در بازارهای جهانی شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنجان جهاد دانشگاهی طراح لباس استانی اقتصادی علاقه مندان لباس عروس طراح لباس آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۳۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، حسن کریمدادی در نشست مردمی با اهالی محله «خوش‌سیما» در شهرک شهید رجایی، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای معلم و شهدای کارگر، اظهارکرد: باورمند به لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زنده‌نگهداشتن یاد و خاطره شهدای گرانقدر هستیم و اولین مصوبه شورای ششم، نامگذاری معابر به نام شهدا بود و این مهم را مایه افتخار می‌دانیم.

وی گفت: دیگر مصوبه شورای ششم، تخصیص ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های زودبازده با نظر مردم و شورای اجتماعی محلات بود که اعتبار آن، برای سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ این عدد به ۱۵ میلیارد تومان افزایش یافت.

کریمدادی با بیان اینکه شورای ششم و مدیریت شهری در این دوره توجه خاصی به حاشیه شهر داشته و اعتبارات خوبی را به این حوزه تخصیص داده که در ادوار مختلف نظیر نداشته است، افزود: از سوی دیگر، یکی از بزرگترین اتفاقاتی که در این دوره شاهد بودیم، تصویب طرح «مسجدمحوری» بود که جزئیات مختلف و متعددی دارد.

عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس تصریح کرد: با اجرایی شدن این طرح، دغدغه‌های بسیاری از مساجد حل و فصل می‌شود و مسجد به پایگاهی برای تمامی فعالیت‌های هر محله تبدیل خواهد شد.

وی در ادامه با بیان اینکه آرامش امروز کشور را مدیون شهدا و جانبازان گرانقدر هستیم و عزت ما در گرو این عزیزان است، گفت: برای ادای دین نسبت به این بزرگواران، در کنار نامگذاری معابر، تبدیل وضعیت ۴۵۵۰ نفر از نیروهای شهرداری‌ را دنبال کردیم.

کریمدادی افزود: در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، بیش از ۸ هزار متر نقاشی دیواری چهره‌های شهدا را داشته‌ایم، رویدادهای مختلفی در این خصوص تعریف و برگزار کرده‌ایم، تسهیلات ویژه شهرسازی برای خانواده شهدا درنظر گرفته‌ایم.

رئیس کمیسیون خدمات‌شهری و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در ادامه به این حوزه اشاره داشت و تصریح کرد: ۶۵ درصد فعالیت‌های شهرداری در حوزه خدمات‌شهری است؛ فضای سبز شهری مشهد در کشور بهترین است و در استقبال از بهار پیشگام در سطح ملی هستیم.

کریمدادی با بیان اینکه یکی از بهترین‌ بوستان‌های سطح شهر، یعنی بوستان «کرامت» در منطقه ۶ شهرداری درحال ساخت است، گفت: این بوستان شامل ۸ باغ می‌شود و تا پایان سال، برخی فازهای آن تکمیل و اجرا می‌شود.

وی احداث بوستان کرامت را اقدام بزرگی دانست که اجرای آن بیش از ۳ هزار میلیارد تومان برای شهرداری هزینه دارد و باید در فازهای مختلف احداث شود.

کریمدادی با بیان اینکه طی سال‌های اخیر شاهد کاهش نزولات آسمانی هستیم، گفت: در شهر مشهد بیش از ۶۶۰۰ هکتار فضای سبز داریم که نگهداری از آنها امری ضروری است؛ برهمین اساس، قرارداد ۲۵ ساله خرید پساب برای تامین منابع آبی مورد نیاز فضای سبز منعقد کرده‌ایم.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901650

دیگر خبرها

  • ایران قوی نیازمند معلم قوی است
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • هوش مصنوعی چگونه به معماران و طراحان کمک می‌کند؟
  • از حسرت کودکان نیازمند تا لبخند گرمابخش یک معلم
  • «عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» روی صحنه رفت/ تئاتر نیازمند حمایت
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • آیت‌الله علم‌الهدی:تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود/ ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است