Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از لارستان، مقوله ازدواج جزء‌ جدتنشدنی جامعه بشری محسوب می‌شود و این اتفاق میمون برای هر فرد حداقل یکبار اتفاق می‌افتد که این موضوع در زمره مهمترین وقایع زندگی هر انسان محسوب می‌شود.

جمعیت جوان ایران به جهت اوج‌گیری فرزندآوری در دهه شصت، منجر شد تا بخش عظیمی از آحاد جامعه اکنون در سن ازدواج باشند اما شوربختانه طی تقریباَ یک دهه گذشته به دلایل مختلف اعم از مشکلات اقتصادی، تغییر سبک زندگی، نگرش‌های مرتبط با فرهنگ ازدواج، اشرافی‌گری، سخت‌گیری‌های جوانان، نوع نگاه والدین به امر ازدواج و غیره سن ازدواج افزایش چشمگیری یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان، موضوع گرانی‌ها و بیکاری و در مجموع مسائل مرتبط با اقتصاد، شاید مهمترین اصل در تأخیر در ازدواج جوانان باشد.

با توجه مشکلات فوق، هستند افرادی که دغدغه تسهیل و تسریع در ازدواج جوانان را دارند و می کوشند تا با برطرف کردن یا فراهم ساختن بخشی از نیازهای ازدواج نظیر تأمین جهیزیه، تأمین هزینه ازدواج، دادن وام قرض‌الحسنه به زوجین، تخفیف اجاره مسکن و غیره به کمک جوانان آیند.

در یکی از این نمونه کارها، طی اقدامی مبتکرانه و پسندیده از سوی مرکز نیکوکاری حسینیه حضرت ابوالفضل(ع) شهر لار، لباس‌های عروس، کفش‌های عروس و داماد و دیگر لوازم به شکل رایگان در اختیار زوج‌ها قرار می‌گیرد.

برای اطلاع از جزئیات این کار، خبرنگار فارس در لارستان گفت‌وگویی را با لیندا باقریان مسئول اجرایی مرکز نیکوکاری حسینیه حضرت ابوالفضل(ع) انجام داده است که در زیر می‌آید:

لطفاَ خود را معرفی کنید:

لیندا باقریان، دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست و مسئول اجرایی مرکز نیکوکاری حسینیه حضرت ابوالفضل(ع) هستم.

توضیحاتی درباره مرکز اعم از شروع فعالیت، نوع خدمات، حوزه فعالیت، تعداد افراد تحت پوشش و... ارائه دهید:

مرکز نیکوکاری حسینیه حضرت ابوالفضل(ع) در شهرقدیم، خیابان گردان واقع شده و از سال 92 بعنوان نخستین مرکز نیکوکاری در لارستان شروع به فعالیت کرده است.

این مرکز زیر نظر کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) مشغول به ارائه خدمات است و به طور مستقل و مستقیم  کمک را از نیک‌اندیشان به نیازمندان می‌رساند.

حوزه فعالیت این مرکز، نیازمندان ساکن در شهرقدیم است که در حال حاضر حدود 400 خانواده نیازمند بی‌سرپرست، بدسرپرست، مطلقه یا سرپرست بیمار را تحت پوشش دارد.

اینکه فقط نیازمندان شهرقدیم را پوشش می‌دهیم بخاطر این است که مراکز در شهر حوزه‌بندی شده‌اند و مثلا در شهرجدید نیز مرکز مختص به خودش را دارد بعبارتی این مراکز به صورت محله ای کار می‌کنند تا بتوان نیازمندان هر محله را بهتر شناسایی کرد.

در این مرکز انواع خدمات معیشتی، درمانی نظیر خرید دارو، تهیه پوشاک برای بیماران زمین‌گیر، کمک هزینه تحصیلی و آموزشی، تهیه کمک هزینه جهیزیه و غیره را به نیازمندان تحت پوشش خود ارائه می‌دهد.

درباره نحوه خدمات برای نوعروسان نیازمند توضیح دهید:

کمک به تامین جهیزیه با توجه به حوزه بندی مراکز فقط به افراد تحت پوشش که در محلات شهرقدیم هستند، اهدا می‌شود و تا الان حدود 25 نوعروس از خدمات کمک جهیزیه بهره مند شده‌اند.

اما ارائه خدمات جدید نظیر مزون لباس عروس و داماد، عمومی بوده و مخصوص همه شهروندان و حتی روستاهای اطراف است.

در این خصوص هر کسی که بخواهد لباس عروس، کت و شلوار داماد، انواع لباس عقد و مجلسی، انواع تاج عروس، انواع کیف‌ها و کفش‌های مجلسی و حتی زیور آلات رنگ ثابت و غیره به صورت کاملا رایگان به امانت داده می‌شود.

نحوه امانت هم به این شکل است که موقع برگشت لباس‌ها، فقط رسید خشکشویی را از آنها تحویل می‌گیریم.

هزینه راه‌اندازی این مجموعه چگونه است؟

هزینه خرید لباس‌های عروس و کت شلوار و غیره و راه اندازی سالن توسط دو نفر از خیرین انجام شده که دوست دارند گمنام بمانند.

لباس‌های عروس هم  از سوی مزون لباس عروس «ماهدخت و آنجب» تأمین شده و با ما همکاری داشته‌اند.

لباس‌ها و کفش‌های مجلسی هم با مشارکت عموم مردم تأمین شده است.

افرادی که وسایل مورد نیاز جهت عروسی ها دارند و تمایل به همکاری با مرکز شما هستند، چگونه باید اقدام کنند؟

افراد علاقه مند می‌توانند لباس وپوشاک در حد نو خود را  به مرکز نیکوکاری حضرت اباالفضل(ع) اهدا کنند تا به صورت امانی در اختیار عموم قرار بگیرد. آدرس مرکز لار، شهرقدیم خیابان گردان، مرکز نیکوکاری حسینیه حضرت ابوالفضل(ع) است.

افراد نیازمند چگونه می توانند برای به امانت بردن وسایل اقدام کنند؟

هر کس که دوست داشته باشد، می‌تواند از نزدیک وسایل را ببیند و انتخاب کند. در هنگام تحویل وسایل کارت ملی را تا زمان برگشت وسایل نزد ما به امانت می‌گذارند.

هیچ هزینه ای بابت امانت وسایل و لباس‌ها گرفته نمی‌شود.

امکانات کنونی در چه فضایی به نمایش درآمده و هزینه تقریبی وسایل  چقدر است؟

در طبقه بالایی حسینیه حضرت ابوالفضل(ع) شهر لار به نمایش درآمده است. هزینه اجرایی بازسازی سالن حدود 30 میلیون تومان بوده و هزینه لباس‌ها و تاج‌ها هم حدود 40 میلیون تومان است. بسیاری از لباس‌ها نیز اهدایی شهروندان است.

هدف از ورود به چنین کار خداپسندانه ای چه بوده است؟

هدف فقط گره‌گشایی و کم کردن فشار اقتصادی از دوش خانواده های آبرومند کم بضاعت و تسهیل در امر ازدواج جوانان است.

آیا در بحث تهیه جهیزیه نیز فعالیت دارید؟ اگر جواب مثبت است، تاکنون به چند زوج کمک شده؟ بیشتر چه اقلامی بوده است؟

بله. البته این اقدام برای نوعروس‌های تحت‌ حوزه فعالیت مرکز نیکوکاری بوده است. تاکنون 25 نوعروس از خدمات کمک جهزیه از جمله فرش، یخچال، بخاری، موکت، اجاق گاز، لباسشویی و انواع سرویس های ظرف و وسایل دیگر بهره‌مند شده‌اند.

اگر نوعروس تحت پوشش کمیته امداد باشد، با طرحی که این نهاد در قالب «هم‌افزایی» جهزیه دارد، سری جهیزیه کامل به زوجین تعلق می‌گیرد.

در وهله نخست از خیرینی که با ما همکاری می‌کنند، تشکر می‌کنم. تشکر ویژه می‌کنم از هیات امنای مرکز نیکوکاری حضرت اباالفضل(ع) که در راه‌اندازی و آماده‌سازی و پیاده کردن این طرح خیلی همکاری و همراهی کردند.

این کاری که شروع شده نیاز به حمایت دارد و به طور قطع با همراهی و همکاری همشهریان و به ویژه مسئولان می‌تواند برای بسیاری از افراد گره‌گشا باشد.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

کلیدواژه: ازدواج لباس عروس مرکز نیکوکاری لارستان جهیزیه نوعروس تحت پوشش لباس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۹۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ۲۱ هزار و ۳۲۰ تن گندم از نیمه دوم فروردین تاکنون از کشاورزان استان به ارزش سه هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال خریداری شده است.
حسینی افزود: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین و ۶۰۰ دستگاه دروگر برای برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید برای تحویل گندم کشاورزان در سیستان و بلوچستان پیش بینی شده است و به بهره برداران در برداشت و خرید گندم کمک می‌کنند.
وی گفت: در سال زراعی گذشته ۳۲ هزار هکتار در استان گندم کشت و کشاورزان ۷۰ هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل داده اند.

دیگر خبرها

  • حس خوب حمایت
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان
  • بهترین تبلیغات برای لباس فروشی (8 روش رایگان و زود بازده)
  • حال خوب پدر و مادرها با اقدام خوب وزارت بهداشت
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • کمک مرکز نیکوکاری در یزد به آزادی زندانیان
  • کشف محموله لوازم خانگی قاچاق در مراغه
  • انواع خدمات پذیرایی هتل‌ ها و تورها | از ‌‌‌BB تا UALL
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • عروس و داماد درچه‌ای راهی خانه بخت شدند